Aperture Orchestra UI displaying weirdly in Kontakt 6 full

Comments

3 comments

  • Alan Doyle

    OOPS !!! ....... only just noticed that I had an email with a Serial Number in my inbox that I had not registered via the Native Access app.  Once I added the serial and it installed properly, the Spitfire Aperture Orchestra Library came up within the "Libraries" tab of the Kontakt interface, instead of it only being visible before as an instrument within the "Files" tab.  DOH !!! ....Homer Simpson moment on my behalf.  Thanks Spitfire, and hopefully this post may help others anyway :-)

    0
    Comment actions Permalink
  • Anthony McMahon

    I thought Aperture only ran in the Spitfire plugin?

    0
    Comment actions Permalink
  • Alan Doyle

    Hi Anthony.  Not sure if I understand your question.  Essentially, if you've qualified for an Aperture Orchestra through the Black Friday weekend, you download it via the Spitfire Audio app (i.e. their download manager). However I had not remembered that I had to register the product serial key (in the email I received from Spitfire) via the Native Access app for it to be recognised as an authorised library.  Once I did that, it showed up under the "Libraries" tab in my Full version of NI Kontakt (See left side of screenshot below), and then when the .nki file (Raptor in the screenshot) is loaded, the proper UI was visible in the Multi Rack (right hand side of the screenshot below).  There is also a "Dreadnought.nki" instrument available in the library on the left side.  Hope that answers your question ? :-)  cheers and Happy New Year,  Alan.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.