How do I remove a LABS Instrument?

Follow

Comments

6 comments

  • Ronald Salert

    Hi,

    I did as described here (deleted the instrument folders for "Choir"), and the Instrument isn't available in my DAW - as expected. But it didn't disappear from the Spitfire Audio App. It's still there in "my products" and displayed as installed. Is there a way of telling the app that this instrument isn't installed any longer and/or to remove it from the app?

    Thanks for your advice

    Ron

    5
    Comment actions Permalink
  • Tobias Kummer

    Ronald Salert - did you ever solve this? I have the same problem at the moment

    1
    Comment actions Permalink
  • Jack

    Tobias, a LABS instrument can not be removed from the account. This is due to the future development of our LABS download process. This will be available before too long and I hope it makes your LABS experience more friendly. 

     

    Jack 

    1
    Comment actions Permalink
  • Tobias Kummer

    Jack I don't want to remove it from my account - I had some hiccups with the Spitfire Audio app and ended up uninstalling it and also deleting all the content folders, to have a clean slate again. Now, after re-installing the application and wanting to download LABS and my Epic Strings library again, I can't do it since they are all shown as installed (they definitely aren't on my HD anymore). I already tried resetting them - to no avail. And for some I'm already out of resets it seems.

    EDIT: After resetting, I get an "Install" button again. When I click it, it stays at the "Authorizing" part a while, then disappears from the download list again without actually downloading anything. No matter if CDN is active or not.

    0
    Comment actions Permalink
  • Alexandru Oprisan

    Same problem, I deleted a single library because I wanted to relocate on another hard drive it and now I don't have the option to install it anymore because the host program is recognising it as an installed library.

    0
    Comment actions Permalink
  • Rudi Falla

    same problem! 

     

    My soft piano sound disappeared from a project as I went to make stems...I'm getting the error that asks you to delete the folders....can't re install! 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.